Het is de liefde die blijft.

Rooshert, een kleinschalige begrafenisonderneming in Amsterdam, gespecialiseerd in persoonlijke en waardige uitvaarten.

Een hertengewei dat kracht, vernieuwing en de spirituele verbinding met de natuur symboliseert, passend bij de kringloop van leven en dood; waar Rooshert voor staat.

Persoonlijke uitvaartbegeleiding
met een gerust hart.

Goed afscheid nemen is belangrijk, omdat na de uitvaart de tijd komt waarin nabestaande hun rouw en liefde meenemen in de rest van hun leven. Hoe de dagen na het overlijden verlopen, is van invloed op het rouwproces. 

 Het is van belang dat u afscheid neemt van uw dierbare op een manier die bij u past.  

In uw stijl van leven en herdenken. Ik begeleid u daarin graag met liefde en doortastendheid op informele en betrokken wijze. 

Dag en nacht voor u bereikbaar, voor uitvaarten in Amsterdam en omstreken. 

“Sinds je bij ons wegging, ben je overal naamloze stilte rondom ons. Een zachte bries in de zomeravond”.

- Kris Gelaude

Een hertengewei dat kracht, vernieuwing en de spirituele verbinding met de natuur symboliseert, passend bij de kringloop van leven en dood; waar Rooshert voor staat.

Wat kan Rooshert voor u doen?

U mag mij alles vragen. 
Wat is gebruikelijk bij een uitvaart? Wat moet en wat mag? Er is veel mogelijk. Ik stem mijn werkzaamheden af op uw behoeftes en wensen. Zowel emotioneel als zakelijk.

Na overlijden

Ik ben er voor u wanneer u mij nodig heeft. Zodra ik bij u ben zet ik, samen met u, de eerste stappen: waaronder de laatste verzorging, de opbaring en eerste details voor de uitvaart.

De uitvaart

Ik help u graag om een persoonlijke uitvaart te organiseren. Van het moment van overlijden tot en met de dag van de uitvaart. Een afscheid in een sfeer die u past. Het is belangrijk dat het afscheid waardevol en troostrijk is voor u, de familie, naasten en vrienden om de overledene heen. 

Nazorg

Na de uitvaart kunnen er verschillende praktische behoeften ontstaan. Hulp bij de financiële afwikkeling. Het versturen van dankkaartjes. Hulp bij uw keuze voor een grafsteen of urn, urnengraf of asverstrooiing. Ook dan ben ik er voor u.

Over Rooshert

Annemarie van der Heijden

Met aandacht zorg ik voor de overledene en begeleid ik u liefdevol om op een passende manier invulling te geven aan het afscheid van u dierbare. Vanuit de geest van de overledene en met ruimte voor al uw gevoelens en wensen help ik u graag in de dagen voorafgaand de uitvaart en de dag van de uitvaart zelf.

Meer over Rooshert >

Een hertengewei dat kracht, vernieuwing en de spirituele verbinding met de natuur symboliseert, passend bij de kringloop van leven en dood; waar Rooshert voor staat.

Mijn laatste wensenboekje

Rooshert heeft een ‘Mijn laatste wensenboekje’ opgesteld, waarin u al uw wensen voor uw uitvaart kunt opschrijven. Tijdens het voorgesprek neem ik dit boekje voor u mee. U kunt het boekje ook aanvragen via de onderstaande button, waarna het naar u wordt opgestuurd. 

Rooshert Uitvaartbegeleiding biedt ondersteuning in Amsterdam en omstreken. 

Ik wil het graag ontvangen >

Voorgesprek

Wilt u alvast stilstaan bij uw afscheid? U kunt contact met mij opnemen om een afspraak te maken. Het kan rust geven als u weet wat er allemaal mogelijk is. Misschien wilt u ook praktische zaken bespreken, zoals de kosten van een uitvaart of, indien aanwezig, de details van een uitvaartpolis.

Na ons gesprek ontvangt u van mij een verslag en een kostenoverzicht. Het gesprek is gratis en verplicht u tot niets. 

Neem contact met mij op

Testimonial

“Wij kijken met een goed gevoel terug op de liefdevolle uitvaart. 
Ik vind het het fantastisch hoe je ons ondersteunt hebt in dit proces en jij bent een wezenlijk onderdeel in hoe bijzonder dit afscheid is geworden.”

- Rein