Reacties van onze klanten

Lees hun ervaringen met Rooshert

Beste Annemargriet en Lisette, nu de uitvaart van tante Janske een paar dagen achter ons ligt, wil ik jullie hartelijk danken voor jullie inzet en begeleiding. Voor mij was het de eerste keer dat ik van zo dichtbij betrokken was bij de uitvaart. Het is een heerlijk veilig en bijna vertrouwd gevoel geweest dat jullie mij bij de praktische uitvoering zo goed hebben bijgestaan. Maar ik ben jullie het dankbaarst voor jullie persoonlijke benadering. Lisette wist precies de juiste toon te treffen bij de voorbereiding en vlak na het overlijden van tante. Annemargriet had mij behoorlijk door in de dagen voor de begrafenis en wist op de dag zelf heel goed in te schatten welk gezelschap ze voor zich had en begeleidde de afscheidsbijeenkomst op precies de waardige en rustige manier die mijn tante gewenst zou hebben.

En dan hebben we ook nog bevestigd gezien dat de suggestie om bloemen bij Zuiderziel in Amsterdam te bestellen een schot in de roos was.

Beste Annemargriet, gisteren hebben we elkaar door de hectiek van alle gasten niet meer echt kunnen spreken. Maar ik wil je bedanken voor alles. Jij hebt er mede voor gezorgd dat de afscheidsbijeenkomst van KeesJan een indrukwekkende gebeurtenis was die ik nooit zal vergeten. Jouw medelevende manier van begeleiding bij de voorbereiding, jouw gevoelige optreden tijdens het afscheid, de prachtige opstelling van de bloemen, foto’s en schilderijen rondom kist van KeesJan…het was prachtig. Dank dat je een baken van rust en steun was.

lieve dames Rooshert, het was bijna een feest om met jullie de uitvaart van onze lieve oma te mogen vormgeven. We missen haar enorm maar we zijn het er ook zo mee eens dat ze nu het leven heeft losgelaten en dat we dat gevierd hebben met elkaar. Jullie waren allebei, samen en ook apart, zo lief maar ook duidelijk. En bovenal zo grappig soms. We hebben gehuild maar ook gelachen en denken met een zeer tevreden gevoel terug aan de crematie van onze omi.

Ik wil Annemargriet langs deze weg bedanken voor de persoonlijk wijze waarop zij de begrafenis van mijn vader begeleid heeft. We hadden behoefte aan een intiem, informeel afscheid in een sfeer welke bij het levensmotto van mijn vader paste. Annemargriet heeft dit prima aangevoeld en al onze wensen vormgegeven, precies zoals we dat voor ogen hadden.Het resultaat was een eerlijk en oprecht afscheid, van ons en door ons. Nogmaals dank hiervoor.  

Groet Mia