Met een gerust hart

Persoonlijke uitvaart Amsterdam

– Uitvaartvernieuwers sinds 2008 –
Begeleiding van uitvaarten en afscheidsbijeenkomsten, begrafenissen en crematies in Amsterdam en omgeving.

Een persoonlijke uitvaart Amsterdam

Volgens Rooshert is iedere uitvaart bijzonder. Ieder mens is namelijk uniek en verdient een laatste afscheid volgens zijn eigen wensen, stijl en tradities. Daarom streven wij bij Rooshert naar het verzorgen van een persoonlijke uitvaart Amsterdam waarbij wij goed luisteren naar uw eigen input. Ons doel is om een eigenzinnig en waardig afscheid voor uw dierbare te organiseren, die voor u als een lichtpunt in een lastige periode zal dienen. Enkel na een passende en persoonlijke uitvaart zult u namelijk toekomen aan hetgeen waar het echt om draait: de rouwverwerking.

Persoonlijke begrafenis Amsterdam: volgens uw wensen en ideeën

Bij Rooshert weten wij precies wat er mogelijk is op het gebied van een persoonlijke begrafenis Amsterdam. Zo zijn er een aantal regels waar we ons aan moeten houden, maar zijn verder de opties en mogelijkheden talrijk. Wellicht heeft de overledene zelf een aantal wensen uitgesproken, maar ook de nabestaanden mogen natuurlijk altijd hun eigen ideëen inbrengen. Samen kijken wij naar de invulling van de begrafenis en denken we graag met u mee. Tevens kunnen wij u altijd voorbeelden en inspiratie geven. Op onze website vindt u veel informatie, foto’s en suggesties.

Rooshert verzorgt een persoonlijke crematie Amsterdam

Het team van Rooshert heeft jarenlange ervaring met het organiseren van uitvaarten. Bij het verzorgen van een persoonlijke crematie Amsterdam gaan wij dan ook professioneel en liefdevol te werk met voldoende persoonlijke aandacht en toewijding voor u en de nabestaanden. Naast dat wij bekend staan om onze flexibiliteit en veelzijdigheid, doen wij er alles aan om de organisatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit doen we onder andere door zoveel mogelijk met één contactpersoon en uitvaartbegeleidster te werken. Wilt u meer informatie over ons? Neem dan een kijkje op de website of contacteer ons direct.

huilende Venus van Milo

Foto’s: Anne Margriet van de Kaa

Troost en steun

Corona: alleen het gezin is aanwezig bij de uitvaart.

Vleugels achter het raam

Angels fill the loveliest corners of our thoughts.

Over Rooshert

Rooshert Uitvaartbegeleiding respecteert de wensen van de overledene en geeft de ruimte aan eigen inbreng van de nabestaanden. Wij stemmen onze werkzaamheden af op uw behoeftes en wensen.

Wilt u afwijken van het traditionele en het gebruikelijke? Er is veel mogelijk en er mag ook veel.  Niets hoeft. Echter: veel van onze traditionele afscheids- en uitvaartrituelen zijn heel waardevol en troostrijk. Een afscheidsbijeenkomst is vaak samengesteld uit een combinatie van oude en nieuwe gebruiken.

De symboliek van Rooshert

De Roos is het symbool van trouw, liefde, dapperheid maar ook van vergankelijkheid. In de christelijke funeraire symboliek verwijst de roos naar de geestelijke mens, naar Maria en het lijden van Christus. De Roos staat tevens symbool voor de ziel.

Het Hert is het rijdier van de goden en begeleider van de zielen door de duisternis naar het licht. Symbool voor de kringloop van de natuur, vergankelijkheid en wedergeboorte. Het Hert is ook het symbool van waardigheid, zachtaardigheid, onschuld en meditatie. Het Hert als zinnebeeld voor ‘lokroep naar nieuwe avonturen’.

beeldmerk-gewij

Neem contact op met Rooshert Uitvaartbegeleiding

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Anne Margriet van de Kaa
Lisette Verheijen
Telefoon: 06 24 282 782
E-mail: post@rooshert.nl

© Copyright 2020 - Rooshert. Webdesign Brndtfy.