Met een gerust hart

Nieuwe rituelen in tijden van Corona
De Corona-maatregelen van Rooshert. Het leven verstilt, de stad is leeg. Alles is anders. Ook het uitvaren.

Hoe gaan wij om met dit gegeven. Hoe laat je mensen toch zo goed mogelijk , in zeer klein comité, afscheid nemen van hun dierbare?

OP (AAN)GEPASTE WIJZE.

Lees hier over het Nieuwe Rooshert Troost Ritueel

Rooshert Uitvaartbegeleiding.

– Uitvaartvernieuwers sinds 2008 –
Begeleiding van uitvaarten en afscheidsbijeenkomsten, begrafenissen en crematies in Amsterdam en omgeving.

De uitvaartbegeleiding van Rooshert is liefdevol en doortastend, realistisch en flexibel, vindingrijk en veelzijdig. Het is belangrijk dat u goed afscheid kunt nemen van uw dierbare op een wijze die bij u past. In uw stijl van leven en herdenken. Op uw eigen manier.
Wij begeleiden, adviseren, dragen ideeën aan en denken graag met u mee wanneer een dierbare is overleden. Ook als u vragen heeft voorafgaand aan het overlijden, bel ons, wij helpen u verder met aandacht en toewijding.

Bij overlijden zijn wij dag en nacht bereikbaar op 06 – 24 282 782

U heeft bij Rooshert zoveel mogelijk te maken met een en dezelfde uitvaartbegeleidster, vanaf het moment van overlijden, tot en met de de afscheidsbijeenkomst: de dag van de uitvaart. Daarnaast assisteren wij elkaar daar waar nodig.  Of het nu een begrafenis of een crematie in Amsterdam en/of omgeving betreft, u kunt bij ons terecht, ‘met een gerust hart’.


beeldmerk-gewij

Vraag uw wensenboekje aan!
Met behulp van dit boekje kunt u nadenken over wat u wilt. Dat kan een rustig gevoel geven. Wij sturen het naar u toe per post.

Memoriam

Je vindt een Memoriam door hieronder de naam van de overledene in te vullen en op Zoek Memoriam te klikken.

huilende Venus van Milo

Foto’s: Anne Margriet van de Kaa

Troost en steun

Corona: alleen het gezin is aanwezig bij de uitvaart.

Vleugels achter het raam

Angels fill the loveliest corners of our thoughts.

Over Rooshert

Rooshert Uitvaartbegeleiding respecteert de wensen van de overledene en geeft de ruimte aan eigen inbreng van de nabestaanden. Wij stemmen onze werkzaamheden af op uw behoeftes en wensen.

Wilt u afwijken van het traditionele en het gebruikelijke? Er is veel mogelijk en er mag ook veel.  Niets hoeft. Echter: veel van onze traditionele afscheids- en uitvaartrituelen zijn heel waardevol en troostrijk. Een afscheidsbijeenkomst is vaak samengesteld uit een combinatie van oude en nieuwe gebruiken.